Välkommen att kontakta Shadow Wood AB!

Välkommen att kontakta Shadow Wood AB!

Kom i kontakt med ditt trygga byggföretag i Nacka redan idag! Vi bistår dig gladeligen med svar på dina frågor och funderingar!

Shadow Wood AB har valt att satsa på nybyggnationer, köksrenoveringar och snickeriarbeten till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vår styrka som företag är att vi satsar på kvalitet före kvantitet, samt att vi är noga med att alla våra kunder känner sig trygga och har förtroende för vår personal


Är du i behov av att få hjälp med en köksrenovering, nybyggnation eller annat snickeriarbete? Våra certifierade hantverkare i Nacka redo för nya utmaningar! Vi utför korrekta arbeten och lämnar fina garantier för att du som kund ska känna dig trygg. Kontakta oss för mer information om våra snickartjänster eller för att boka ett gratis hembesök så att vi kan lämna en offert.

Boka kostnadsfritt hembesök med Shadow Wood AB

Vill du ha hjälp av kompetenta hantverkare i Nacka inför nästa snickeriprojekt? Shadow Wood är ditt trygga byggföretag med lång erfarenhet av snickeribranschen. Vi prioriterar kvalitet och nöjda kunder.