Välkommen att kontakta Snickare Nacka!

Välkommen att kontakta Snickare Nacka!

Vi är ett ambitiöst byggföretag som fokuserar på kundnöjdhet och kvalitet

Snickare Nacka har ett samarbete ihop med Shadow Wood AB som finns i Stockholms län. Vi har som byggföretag valt att satsa på nybyggnationer, köksrenoveringar och snickeriarbeten till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vår styrka som företag är att vi satsar på kvalitet före kvantitet, samt att vi är noga med att alla våra kunder känner sig trygga och har förtroende för oss kompetenta och erfarna hantverkare. 


Är du i behov av att få hjälp med en köksrenovering, nybyggnationer eller stora som små snickeriarbeten? Då finns vi certifierade hantverkare redo för nya utmaningar i Stockholms län. Vi utför korrekta arbeten och lämnar fina garantier för att du som kund ska känna dig trygg. Kontakta oss för mer information om våra snickartjänster eller för att boka ett gratis hembesök så att vi därefter kan lämna en offert.

Boka kostnadsfritt hembesök med oss på Snickare Nacka

Vill du ha hjälp av kompetenta och drivna hantverkare inför nästa snickeriprojekt? Vi är ett professionellt byggteam med lång erfarenhet i snickeribranschen. Vi är fokuserade på bra kvalitet och nöjda kunder.