Våra snickare sköter din totalrenovering i Nacka

Behöver din fastighet genomgå en totalrenovering i Nacka bör du anlita professionella hantverkare som vet hur arbetet ska utföras säkert och enligt gällande branschregler. Du kan vända dig till oss som har yrkesutbildade snickare som utför arbetet med ett proffsigt resultat.

Som fastighetsägare så kommer du att behöva utföra olika former av renoveringar av ditt hus som exempelvis fasadrenovering, takomläggning och fönsterbyte. Även invändigt kommer din fastighet behöva en totalrenovering med jämna mellanrum. När du ska utföra en totalrenovering i Nacka kan du vända dig till oss på Shadow Wood som har professionella och yrkesutbildade snickare som utför arbetet enligt branschnormer och med förstklassigt resultat. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din totalrenovering i Nacka.

 

Anlita våra snickare för din totalrenovering i Nacka

När du ska utföra en totalrenovering i Nacka är det alltid tryggast att anlita professionella snickare som har den erfarenhet och utbildning som behövs för att utföra ett bra arbete. Då vet du att din renovering kommer att utföras enligt gällande branschregler samtidigt som arbetet utförs effektivt, korrekt och med ett perfekt resultat. Dessutom får du branschenliga garantier på vårt arbete vilket gör att du kan vara trygg även efter att renoveringen är klar. Som privatperson har du också möjlighet att göra ett ROT-avdrag på 30 % av våra arbetskostnader, upp till 50 000 kronor per år. Skatteavdraget får du direkt på vår faktura.

 

Vad ingår i en totalrenovering i Nacka?

En totalrenovering utförs oftast för att modernisera sin fastighet. Det innebär att hela fastigheten renoveras invändigt som exempelvis byte eller renovering av golv, tapetsering, målning, byta av dörrar, trösklar, karmar och andra snickeridetaljer. I köket byts även köksinredningen ut mot en ny och i badrum får väggar och golv nytt kakel och klinkers, alternativt våtrumsmattor, och nya vitvaror.

 

Totalentreprenad vid renovering i Nacka

En totalrenovering är ett omfattande projekt som kräver många olika hantverkare för att utföra. Om du överlåter totalentreprenaden till oss på Shadow Wood ser vi till att endast behöriga hantverkare utför arbetet och att det utförs enligt gällande branschregler. Vi koordinerar arbetet så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle så att inte projektet stoppar upp. Slutligen utför vi kvalitetskontroller och uppdaterar dig löpande på projektets status.

 

Erhåll fri rådgivning för din totalrenovering i Nacka

Shadow Wood är snickaren i Nacka som har varit verksamma under flera år och som fått många goda omdömen för väl utförda arbeten och för den höga servicenivån. Vi utför byggtjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Nacka med omnejd. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan se förutsättningarna för ditt byggprojekt, höra dina önskemål och lämna råd, utan några förpliktelser. 

Boka kostnadsfritt hembesök med Shadow Wood AB

Vill du ha hjälp av kompetenta hantverkare i Nacka inför nästa snickeriprojekt? Shadow Wood är ditt trygga byggföretag med lång erfarenhet av snickeribranschen. Vi prioriterar kvalitet och nöjda kunder.