Varmt välkommen till Snickaren Nacka!

Varmt välkommen till Snickaren Nacka!

Vi har ett samarbete tillsammans med Shadow Wood AB och finns för företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Stockholms län.

Ambitionen på vårt byggföretag är att leverera våra tjänster med kvalité, trygghet och trovärdighet. Våra hantverkare på Snickaren Nacka har både kompetens, drivet och har varit verksamma i bygg- och snickeribranschen under många år.

Vill du påbörja din resa för nybygge, skapa ditt drömkök eller har du andra snickeriarbeten för oss skickliga hantverkare att utföra i Nacka med omnejd? Vårt byggföretag åtar oss stora som små byggprojekt till konkurrenskraftiga priser och allt utförs på ett korrekt vis av hållbart material. Vi hantverkare är miljömedvetna och använder material som påverkar miljön minimalt.


Snickaren Nacka har kostnadsfri rådgivning och ger mer information samt tips så att du får ett bra underlag för ditt byggprojekt. Kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan.

Boka kostnadsfritt hembesök med oss på Snickare Nacka

Vill du ha hjälp av kompetenta och drivna hantverkare inför nästa snickeriprojekt? Vi är ett professionellt byggteam med lång erfarenhet i snickeribranschen. Vi är fokuserade på bra kvalitet och nöjda kunder. 

Boka kostnadsfritt hembesök med oss på Snickare Nacka

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben