Varmt välkommen till Shadow Wood AB

Varmt välkommen till Shadow Wood AB

Shadow Wood AB - ett byggföretag från Nacka med kundnöjdhet och kvalitet i fokus

Vår ambition är och har sedan dag ett varit att leverera tjänster med kvalité, trygghet och trovärdighet. Våra hantverkare i Nacka har både kompetens och driv samt har varit verksamma i bygg- och snickeribranschen under många år.

Vill du påbörja din resa för nybygge, skapa ditt drömkök eller har du andra snickeriarbeten i Nacka för våra hantverkare att utföra? Vårt byggföretag åtar oss stora som små byggprojekt till konkurrenskraftiga priser och allt utförs på ett korrekt vis av hållbara material. Vi hantverkare är miljömedvetna och använder material som påverkar miljön minimalt.


Vi erbjuder kostnadsfria hembesök där vi samlar underlag för offertlämning och ger mer information samt tips så att du får ett bra underlag för ditt byggprojekt. Kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan.

Boka kostnadsfritt hembesök med Shadow Wood AB

Vill du ha hjälp av kompetenta hantverkare i Nacka inför nästa snickeriprojekt? Shadow Wood är ditt trygga byggföretag med lång erfarenhet av snickeribranschen. Vi prioriterar kvalitet och nöjda kunder. 

Boka kostnadsfritt hembesök med Shadow Wood AB

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben