Köksrenovering

Köksrenovering

Köket är en av de platser i hemmet där familjen oftast umgås mest. I köket lagar man mat, intar sina måltider, dricker morgonkaffe, umgås med vänner, barn gör läxor och viktiga beslut fattas oftast vid köksbordet. Därför är också köket ett av de rum i hemmet som man oftast väljer att renovera för att skapa en trivsam miljö. Många som köper en äldre bostad brukar vilja utföra en köksrenovering och samtidigt passa på att installera moderna vitvaror. Det är också många som väljer att göra en köksrenovering i samband med att de ska sälja sin bostad, för att attrahera fler köpare och därmed kunna få ett högre pris för bostaden.

Shadow Woods snickare från Nacka erbjuder köksrenoveringar till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag

Shadow Wood AB har snickare i Nacka som har en lång erfarenhet och en gedigen kunskap då det kommer till köksrenovering i Nacka. Vi kan åta oss hela entreprenaden då vi också samarbetar med certifierade hantverkare inom VVS och elektricitet. Våra snickare i Nacka kan också hjälpa till med att hitta exakt den köksinredning som ni önskar men kan också specialtillverka köksinredning på plats. Vi kan också vara behjälpliga då ni vill införskaffa moderna, energisnåla vitvaror till köket, vilket även bidrar till att sänka er elförbrukning.


När du är i behov av en köksrenovering är du välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte. Vi kan bidra med tips och information om köksrenoveringar så att du enklare kan fatta ett beslut. Vi lämnar också en offert med all information som du behöver och där vi också kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris för din köksrenovering. Du kan som privatperson använda dig av ROT-avdraget, läs mer på Skatteverkets hemsida. Det betyder att du har möjlighet att göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader, upp till totalt 50 000 kronor per år. Det gör att din köksrenovering inte behöver bli så kostsam. 


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök med Shadow Wood AB

Vill du ha hjälp av kompetenta hantverkare i Nacka inför nästa snickeriprojekt? Shadow Wood är ditt trygga byggföretag med lång erfarenhet av snickeribranschen. Vi prioriterar kvalitet och nöjda kunder.