Nybyggnationer

Nybyggnationer

När du planerar att utföra nybyggnationer i Nacka kan du med varm hand vända dig till våra snickare Nacka. Shadow Wood i Nacka har hantverkare som varit verksamma i branschen under många år och har en stor kunskap och massor av erfarenhet inom nybyggnationer i Nacka.

Vi utför utöver nybyggnationer även tillbyggnad och renoveringar i Nacka åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. När vi utför nybyggnationer åt dig som privatperson har du möjlighet att kunna göra ett avdrag på 30 % av våra arbetskostnader genom ROT-avdraget. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig och om ROT-avdraget. 

När du ska bygga nytt hus eller sätta upp andra byggnader på tomten som exempelvis en friggebod kan Shadow Woods hantverkare i Nacka hjälpa dig med ditt byggprojekt

Vi kan också hjälpa dig med tillbyggnationer, renoveringar och andra snickeriarbeten. Vi åtar oss både små som stora uppdrag men kan också åta oss hela entreprenaden. Detta innebär att du som beställare bara behöver ha kontakt med en person som sedan i sin tur ansvarar för att certifierade hantverkare anlitas som underentreprenörer. Det betyder att vi tar över hela ansvaret för ditt byggprojekt så att det utförs enligt vår överenskommelse och inom den uppsatta budgeten.

Vi kan erbjuda professionell hjälp då du ska bygga nytt eller bygga till i en befintlig fastighet. Vi kan också erbjuda hjälp med både invändig som utvändig renoveringar.
Behöver du hjälp med en köksrenovering, renovera badrummet eller renovera fastighetens fasad har vi certifierade hantverkare som snabb och korrekt kan utföra arbetet. Vi lämnar förstås även garantier på våra arbeten så att du som kund kan känna dig trygg. Kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt besök så att vi därefter kan lämna en offert som du kan ta ställning till.


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök med Shadow Wood AB

Vill du ha hjälp av kompetenta hantverkare i Nacka inför nästa snickeriprojekt? Shadow Wood är ditt trygga byggföretag med lång erfarenhet av snickeribranschen. Vi prioriterar kvalitet och nöjda kunder.