Byggföretag i Nacka som har helhetslösningar inom snickeriarbeten

Bor du i fastighet kommer du att behöva utföra renoveringar av olika slag genom åren för att hålla fastigheten i ett bra skick. Du kan vända dig till oss som är ett byggföretag i Nacka som är specialister på alla typer av snickeriarbeten, såväl utvändigt som invändigt.

Att bygga om, bygga nytt eller renovera sin bostad är ofta tidskrävande och kräver en del kunskap så att arbetet utförs rätt så det arbete som görs får en lång livslängd. Därför väljer de flesta som har behov av att utföra snickeriarbeten att anlita ett byggföretag i Nacka som vet hur arbetet ska genomföras för att erhålla det allra bästa resultatet. Vi på Shadow Wood har lång erfarenhet av snickeriarbeten och kan tillhandahålla med kompetenta och erfarna snickare i Nacka. Då vet du att arbetet blir korrekt genomfört, med godkänt material och med minimal miljöpåverkan. När du är i behov av att utföra snickeriarbeten är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan erbjuda dig en helhetslösning för ditt projekt.

 

Anlita oss för dina snickeriarbeten

Vill du bygga en altan, ett garage eller inreda din vind kan du vända dig till oss som är ett byggföretag i Nacka som åtar oss alla typer av snickeriarbeten. Våra medarbetare är rutinerade och har varit verksamma i branschen under en lång tid vilket gör att vi kan utföra alla typer av uppdrag, även mer avancerade. Vi kan också hjälpa dig med din fasad, takläggning men även renovering invändigt. Vi utför arbetet med stor noggrannhet och enligt branschens regler och normer för bästa resultat.

 

ROT-avdrag för snickeriarbeten

När du anlitar oss för dina byggprojekt har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag som innebär att du får göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader. Kravet för ROT-avdrag är att du äger fastigheten, är myndig, att fastigheten är minst 5 år gammal och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. Självklart gör vi avdraget direkt på vår faktura samtidigt som vi också tar hand om all administration kring avdraget.

 

Boka ett hembesök för gratis rådgivning

När du behöver hjälp av snickaren i Nacka för dina snickeriuppdrag kan du vända dig till oss på Shadow Wood. Vi är ett byggföretag i Nacka som erbjuder tjänster till både privatpersoner och företag. Vi åtar oss både mindre som större uppdrag och kan även erbjuda dig en helhetslösning för ditt byggprojekt där vi åtar oss totalentreprenaden. Våra snickare i Nacka är yrkesutbildade, erfarna och utför arbetet korrekt och enligt gällande branschregler. Det borgar för att du får arbetet utfört med ett förstklassigt resultat. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och lämna råd, utan några förpliktelser. 

Boka kostnadsfritt hembesök med Shadow Wood AB

Vill du ha hjälp av kompetenta hantverkare i Nacka inför nästa snickeriprojekt? Shadow Wood är ditt trygga byggföretag med lång erfarenhet av snickeribranschen. Vi prioriterar kvalitet och nöjda kunder.