Snickare

Snickare

När du ska göra en tillbyggnation, ombyggnation eller en nybyggnation ska du alltid vända dig till en snickerifirma som kan utföra arbetet på ett korrekt sätt. Snickare Nacka erbjuder professionell snickarhjälp när du ska utföra snickeriarbeten i din bostad. 

Snickare Nacka har bara fått goda omdömen från sina kunder då det gäller utförda arbeten

Vi har endast erfarna hantverkare som har en stor kunskap inom byggområdet och vi åtar oss både små som större byggprojekt till konkurrenskraftiga priser. Snickare Nacka vänder sig till både privatpersoner och företag men vi kan också åta oss hela entreprenader åt exempelvis bostadsrättsföreningar.


Behöver du genomföra en köksrenovering, inreda en vind, bygga en veranda eller göra en tillbyggnad till huset kan du kontakta Snickare Nacka för att boka ett kostnadsfritt besök. Vi kan bistå med information om tips så att du får ett bra underlag för ditt byggprojekt. Vi lämnar förstås en offert där vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser. Dessutom kan du som privatperson använda ROT-avdraget för att få 30 % av din kostnad för vårt arbete tillbaka, maximalt 50 000 kronor per år. Våra snickare i Nacka är certifierade hantverkare som kan åta sig alla typer av snickeriarbeten och andra byggarbeten som exempelvis arbete i våtrumsutrymmen, VVS och elektricitet.


Vi kan också åta oss uppdrag som gårdsrenoveringar, fönsterbyte, takläggning och fasadrenoveringar. Vi utför alla typer av snickeriarbeten, även finsnickeri och designad inredning på plats. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina byggplaner, boka ett besök eller beställa en offert. Vi utför alltid arbetet snabbt, korrekt och lämnar också fullständiga garantier så att du kan vara trygg med vårt arbete. Vi använder bara hållbart material av högsta kvalité och utför arbetet på ett miljömedvetet sätt så att vårt arbete och det material vi använder påverkar miljön minimalt.


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök med oss på Snickare Nacka

Vill du ha hjälp av kompetenta och drivna hantverkare inför nästa snickeriprojekt? Vi är ett professionellt byggteam med lång erfarenhet i snickeribranschen. Vi är fokuserade på bra kvalitet och nöjda kunder.